HET CONCEPT VAN Cafe uit de Kast

"Een sfeervol, bruin café in het centrum van Groningen  feesten, borrels en partijen." Dat is in een zin het concept van Cafe uit de Kast. Wij zijn er  voor  willekeurig cafébezoek. Wij zijn er wél om stadjers, studenten, bedrijven, verenigingen etc. een plek te bieden waar zij een geweldig feest of een gezellige borrel kunnen geven. Naar eigen wens, met alleen eigen genodigden. 


Cafe uit de Kast leent zich voor feesten, borrels en partijen tot 75 personen. In overleg is er van alles mogelijk qua drankjes, hapjes, muziek,  en meer. We bieden verschillende aantrekkelijke arrangementen, waaronder een vaste prijs per persoon. 

DRIE DAGEN IN DE WEEK 

Wil je een borrel of feest geven bij Cafe uit de Kast in Groningen? Dan kun je drie dagen in de week bij ons terecht. In de  avond en tot in de nacht. En ook ieder weekend. Reserveer wel op tijd als een vrijdag of zaterdag jouw voorkeur heeft. Bekijk hiervoor onze agenda. 

VOOR WELKE FEESTEN, BORRELS EN PARTIJEN?  

Wij zijn er in principe voor alle besloten feesten, borrels en partijen in Groningen. Denk aan: verjaardagsfeesten, personeelsborrels, studieborrels, themafeestjes,studentenfeesten, pubquizen, bedrijfsfeesten, jubilea, surpriseparty's,, afscheidsborrels, vrijgezellenfeestjes,  trouwfeesten en feestavonden van bijvoorbeeld verenigingen en sportclubs. 

BARPERSONEEL 

Als je een feest, borrel of partij geeft bij Cafe uit de Kast, dan is er barpersoneel van ons aanwezig. Het team van Cafe uit de Kast  zorgt ervoor dat alles vlekkeloos verloopt en je een onvergetelijke  avond hebt!